Kampaukset ja meikit: Cut Point, Seinäjoki     Kuvat: Studio Retro, Pojanluoma

Morsiuspuvut

Meiltä saat upeat, huolella valitut hääpuvut maailman johtavilta valmistajilta elämäsi tärkeimpään juhlaan!

Häät ovat elämämme tärkeimpiä juhlia. Siksi onkin tärkeää löytää juuri Sinulle sopiva ja omannäköinen puku. Morsiuspuvun voit ostaa useita kuukausia ennen hääpäivääsi. Suosittelemme kuitenkin tulemaan viimeistään puoli vuotta ennen häitä.

Kuvastoissamme olevia morsiuspukuja voi myös tilata. Toimitusajat vaihtelevat ajankohdasta ja mallista riippuen 3 - 18 viikkoa. Joskus pitkienkin toimitusaikojen vuoksi suosittelemme, että puku tilataan viimeistään 4 kuukautta ennen tulevia häitä.

Henkilökuntamme auttaa sinua mielellään puvun valinnassa. Meiltä löydät laajan valikoiman pukuja, monien valmistajien mallistoista.

Puvut valitsemme itse paikanpäällä messuilla, muotinäytöksissä ja valmistajien myyntikonttoreissa. Vuosien kokemuksella olemme löytäneet suomalaisille morsiamille parhaimmat puvut.

Hääpuvun lisäksi kannattaa samalla hankkia pukuun sopivat asusteet. Huntu, tiara, käsineet, korut, häälaukku ja kengät ovat tärkeä osa onnistunutta kokonaisuutta.

Morsiuspukujen hinnat ovat noin 300€ - 2500€. Muutostöiden hinta on 40€/tunti. Muualta hankittujen pukujen muutostyöt ovat 60€/tunti.

Voit jättää morsiuspukusi meille maksuttomaan säilytykseen aina hääpäivääsi saakka. Käytössämme on erillinen varasto, jossa pukujen säilytys onnistuu erinomaisesti.

© 2011 - 2014 Morsiuspukuliike Haavemaa