JUHLAPUVUT JOKA TILAISUUTEEN

Ota yhteyttä

Meiltä Haavemaasta löydät myös juhlapuvut ja miesten frakit. Varaa sovitusaika, niin etsitään yhdessä juuri sinulle sopiva puku.

Monipuolinen valikoima pitkiä juhlapukuja

Laajasta valikoimastamme löydät laadukkaita juhlapukuja juhlaan kuin juhlaan. Henkilökuntamme auttaa sinua etsimään juuri sinulle sopivan puvun. Iltapuvut, kaason puvut, valmistujaispuvut ja rippipuvut, vanhojentanssipuvut tai puku vaikka Linnan juhliin, meiltä löydät omasi.

Kaason puvut

Kaasoja voi olla yksi tai useampi, ja usein pukujen valinta saattaa aiheuttaa päänvaivaa mallin ja värin sopivuuden takia. Kannattaa muistaa, että on juhlavaa pukeutua myös yhteensopiviin, mutta erilaisiin pukuihin. Pukuihin voi hakea yhteneväisyyttä myös saman värin kautta, vaikka malli olisikin eri. Puvut voivat olla lyhyitä tai pitkiä. Varatkaa sovitusaika, niin mietitään yhdessä, mikä kokonaisuus toimisi juuri teidän juhlissanne. Kaikkia pukujamme voit myös vuokrata.

Vanhojentanssimekot

Vanhojentanssit on odotettu juhlapäivä tyttöjen elämässä. Ensimmäiset kiiruhtavat varaamaan mekkonsa, kun edellisvuoden tanssit ovat hädin tuskin ohi, ja tämä tietysti kannattaakin, jos mielessä on tietty mekko. Valikoimastamme löydät leveät tylliunelmat, röyhelöhelmat, ihanat kaksiosaiset mekot sekä laskeutuvat sifonkimekot. Kaikki mekot ovat sekä ostettavissa että vuokrattavissa. Vanhojentanssimekoissa käytössämme on hintakatto korjauksille, etteivät kustannukset nousisi liian korkeiksi.

Pitkät juhlapuvut

Pitkälle juhlapuvulle voi tulla käyttöä iltajuhlassa, valmistujaisissa, väitöstilaisuudessa tai häävieraana. Valikoimastamme löydät laskeutuvia sifonkipukuja, jämäkämpiä taftipukuja ja tyllihelmaisia unelmia. Myös tanssiaispukua voi tilaisuudesta riippuen käyttää juhlapukuna. Kysy henkilökunnaltamme neuvoa, niin autamme sinua valitsemaan juuri sinun juhlaasi sopivan puvun. Kaikkia pukujamme voit myös vuokrata.

Miesten frakit

Miehille valikoimastamme löytyy vuokrattavaksi frakkeja. Frakki on miesten asuista juhlallisin, ja etiketti on tarkka. Siihen kuuluu valkoinen liivi, paita rusetteineen ja kalvosinnappeineen sekä jalkaan lakeerikengät. Halutessasi voit yhdistää siihen myös taskukellon. Frakkia voi käyttää juhlissa, joissa pukukoodiksi on merkitty iltapuku tai ”white tie”. Vanhojentansseilla pojat pukeutuvat usein frakkiin.

Mistä juhlapukumme tulevat

Tilaamme liikkeemme juhlapuvut muutamilta laadukkaiksi ja luotettaviksi todetuilta valmistajilta. Valmistajat sijaitsevat eri puolilla Eurooppaa. Alla olevien linkkien kautta voit käydä tutustumassa heidän mallistoihinsa.


Carla Ruiz
Tiffanys

Asusteet

Valikoimastamme löydät myös pukuusi sopivat asusteet. Huntu, tiara, hiuskoriste, korut, hansikkaat – näillä viimeistelet juhlatyylin. Sadepäivän varalle löydät meiltä myös sateenvarjon, jonka alle mahtuu myös sulhanen. Älä unohda sukkanauhaa! Talvimorsiamelle löytyy valikoimastamme viittoja ja tekoturkiksia lämmittämään.