Morsiuspuku elämäsi tärkeimpään päivään

Ota yhteyttä

Morsiuspukuliike Haavemaa auttaa morsiamia tekemään unelmista totta.

Hääpuku kannattaa valita huolella

Morsiuspuku on ehdottomasti elämäsi tärkein vaate. Vaikka sitä käytetään vain kerran, on tärkeää, että puku on laadukas ja kantajalleen täydellisesti istuva. Erilaisiin hääpukuihin kannattaa tutustua etukäteen, mutta vasta sovittelemalla erilaisia malleja näet, mikä sinulle oikeasti sopii. Henkilökuntamme auttaa sinua puvun valitsemisessa. Hääpukua valitessa tärkein mukaan otettava asia on avoin mieli – joskus unelmien puku saattaakin olla täysi vastakohta sille, mitä alun perin ajattelit.

Vain parasta morsiamelle

Valitsemme joka kaudelle uusia pukuja messuilta ja hääpukuvalmistajien agenttien kautta. Etsimme valikoimiimme joka kaudelle kauden trendejä, mutta valikoimistamme löytyy aina myös perinteisiä ja ajattomia malleja. Vuosien kokemuksella olemme harjaantuneet löytämään hyvin istuvia, laadukkaita hääpukuja erilaisille vartalotyypeille. Myymälästämme löytyy kokoja alkaen koosta 30 kokoon 62 asti.

Mikäli et löydä liikkeen valikoimasta mieleistäsi pukua, voit myös tilata puvun
kauttamme. Toimitusajat ovat ajankohdasta, mallista ja valmistajasta riippuen
3–20 viikkoa. Pitkien toimitusaikojen ja mahdollisten pukuun tehtävien
muutostöiden vuoksi suosittelemme, että puku tilataan viimeistään kuusi
kuukautta ennen häitä.

Hääpuvun vuokraus

Mikäli et halua ostaa pukua omaksi, kaikkia pukujamme on myös mahdollista vuokrata. Vuokraushinnat määräytyvät puvun myyntihinnan, mallin ja materiaalin mukaan. Kesän suosituimmat hääviikonloput alkavat näkyä vuokravarauksissa jo edeltävänä vuonna. Tästä syystä vuokrapuvunkin kanssa kannattaa olla asialla hyvissä ajoin, jotta saisit unelmiesi puvun. Vuokraamme pukuja tietenkin myös lyhyellä varoitusajalla, tällöin toki on syytä varautua siihen, ettei valikoima ole laajimmillaan.

Mistä hääpukumme tulevat

Tilaamme liikkeemme puvut muutamilta laadukkaiksi ja luotettaviksi todetuilta valmistajilta. Valmistajat sijaitsevat eri puolilla Eurooppaa. Alla olevien linkkien kautta voit käydä tutustumassa heidän mallistoihinsa.

White One
Sincerity
Tres chic
Eternity

Tiffany’s

Sweetheart

Sofia Bianca

Nicole

Bianco-Evento